10 savršenih pramenova frizera Ivane Blagojević

10 savršenih pramenova

10 savršenih pramenova frizera Ivane Blagojević

Eh ti pramenovi. Pramenovi su najverovatnije najbolji način farbanja kose ukoliko je vaša želja da budete primećeni. Nekoliko nijansi boja koje se prelivaju vašom kosom. Pravi umetnički rad jednog frizera. A da li su svi pramenovi isti? Da li je bitno koji frizer stoji iza rada na vašoj kosi? Nestručno senčenje kose može dovesti do spaljivanja vaših vlasi, zato dobro razmislite gde radite pramenove. Razlika između dobro urađenih pramenova na kosi i onih koji su urađeni čisto da bi ih nazvali pramenovima su velike. Zato smo odlučili da vam u ovom tekstu pokažemo 10 savršenih pramenova frizera Ivane Blagojević.

10 savršenih pramenova

 

Ako do sada niste pročitali naš prvi intervju frizera Ivane Blagojević učinite to odmah na ovom link! 

Bićemo neskromni i reći da je u pitanju majstor pramenova i svih tehnika senčenja kose. Iako ona ne voli da ih oslovljava ovim modernim nazivima, kao što su: balayage, ombre, ecaille, flambalayage, tigereye…

ivana blagojevic frizer edukator

Savršene pramenove koje ćemo objaviti u ovom tekstu smo potpuno nasumičnim redom postavili, više možete videti na instagram profilu, a ako želite u komentaru možete poređati rednim brojevima koje vi smatrate najboljim.

 

https://www.instagram.com/p/BjXMJ9wAp-p/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BkH44TQnkQw/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bk3CFnXgSPk/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BkUsklRAPFk/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BmN8KeCgdXQ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BlFrQRhA397/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BfG-W3SHv7V/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BbZE4edHleG/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BWKdNQVhyA9/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BVIPv9GBaJ3/?utm_source=ig_web_copy_link

Svi koji bi želeli da im Ivana Blagojević odradi promenu boje potrebno je da zakažu svoj termin na vreme, minimum 1 nedelju ranije. Zakazivanje termina možete izvršiti putem društvenih mreža ili pozivom na broj koji stoji u opisu sajta ili na profilma facebook i instagram.

Ako ste frizer i želeli biste da se usavršite u kolorizaciji Ivana vam tu stoji na raspolaganju, kao jedan od osnivača projekta Invest in your Hair. Od Oktobra ove godine počinje prva sezona edukacija u okviru ovog koncepta, a o svemu tome se dok sajt ne bude završen, možete informisati putem profila Invest in your Hair!

Invest in your Hair tim će nastupati i na do sada najvećem događaju Alfaparf kod nas koji će se održati u oktobru, te ćete ukoliko ste frizer moći da vidite deo preformansa.

Nadamo vam se da su vam se svideli pramenovi koje smo odabrali da prikažemo u ovom blogu, kao i da smo vam dali inspiraciju za vašu buduću kolor promenu.

 

Copyright © BeautystudioRefresh 2018

beauty studio refersh by Ivana Blagojević

Comments

  1. Pingback: Balayage pramenovi – tehnika - Beauty Studio Refresh blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *