6 najboljih načina da vežete konjski rep

6 najbolji načina da vežete konjski rep

6 najboljih načina da vežete konjski rep

6 najbolji načina da vežete konjski rep

Konjski rep je možda i najjednostavnija frizura za pravljenje, zato ga sve žene vole. Osim toga, takva frizura je komforna i  univerzalna. Pogodna je za skoro sve prilike: za šetnju,  za trening, za posao, čak i za romantičnu večeru.

Verovatno svi kada vam je prljava kosa, prvo što vam padne na pamet je da vežete konjski rep. U nekom ste poslu i želite da sklonite kosu sa lica, opet je konjski rep najbolje rešenje. Zbog toga smo rešili da u ovom tekstu predstavimo 6 najboljih načina da vežete konjski rep. Predstavićemo vam u slikama i uputstvo za vezivanje konjskog repa. Od sada nećete nositi običan konjski rep nego softicirani i uvek primećen.

Dupli konjski rep koji možete vezati za minut

dupli konjski rep

Messi konjski rep – Razbarušeni konjski rep

messi konjski rep

Niski konjski rep koji možete brzinski napraviti

niski konjski rep

Jednostavni sofisticirani konjski rep

jednostavni konjski rep

Stilizovani moderni konjski rep

stilizovani konjski rep

Savršeni unakrsni konjski rep

savršen konjski rep

Nadamo se da su vam bili koristi ovi saveti. Sada tokom cele nedelje možete nositi konjski rep, a da svakog dana zapravo imate drugačiju frizuru. Sigurno neki od ovih načina znate, ali nije loše uvek se podsetiti. Videli ste po nama neke od najboljih opcija da napravite konjski rep koji može biti zamršen, umotani, slojevit, unakrsni i naravno sofisticirani rep. Naravno da bi dobro vezan konjski rep dobio potpuni izgled, potrebno je pre toga da je kosa dobro ošišana. O tome smo pisali u nekim ranijim tekstovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *