Alfaparf Srbija show – Invest in your hair

alfaparf srbija show

Alfaparf Srbija show

Došao je red da zaokružimo priču o ovogodišnjem  Alfaparf Srbija show, najboljeg italijanskog profesionalnog brenda za kosu. Kroz prethodna dva teksta smo vas  upoznali sa samim konceptom događaja i sa frizerima koji su nastupili na bini.

Događaj je održan 9.oktobra 2018. godine u Top of the Hub Ušće, sa početkom u 17h. Ovim povodom okupilo se preko 350 frizera iz Srbije i regiona. Na bini je bilo više učesnika, oni koji su činili tim Srbije, i internacionalnih frizera. Najveće frizersko ime na događaju bio je Ruslan Tatyanin, pored njega su nastupala još dva inostrana predstavnika italijan Francesco Arancio, i brazilac Eliabe Moreira Od srpskih frizera nastupali su: : Ivana BlagojevićAleksandar DodićJasmin SmajovićMirko GođevacGavrilo Vujović, Sava’s. 

alfaparf srbija show

 

Invest in your hair

Svi učesnici su imali svoju inspiraciju za nastup, neko je predstavio svoju kolekciju, neko svoje najbolje veštine, a nekome je inspiracija bila Srbija. Upravo je Srbija bila inspiracija timu Invest in your Hair koji su čine Ivana Blagojević i Aleksandar Dodić. Tema njihovog nastupa je bila: ”Srbija nekad i kako je vidimo sad”. Svoj nastup su uveličali sa specifičnom garderobom koja je specijalno za tu priliku kreirana. U pitanju je njihova kreacija srpske nošnje na moderan način za koju im je izradila Vesna Trifunović, modeli su nosili fenomenalne kreacije mlade dizajnerke Opančareve kći. Nastup je pratila muzika koju je za ovu priliku spremio Sava’s ,po njihovoj želji je napravio moderan remix užičkog kola. Za šminku je bila zadužena Ivana iz GOFD makeup i Bojana iz Lavisagista.

Pogledajte neke od slika iz backstage-a Invest in your hair tima.

Nakon priprema usledio je nastup, najbolje je da se sami uverite u prikazano, jer slika govori hiljadu reči:

Da li vam se sviđa? Ako želite da vidite više slika možete pogledati na sajtu ili na instagram profilu. Posebna zahvalnost svima koji su nam pomogli da svoj nastup napravimo još boljim. Hvala još jednom svim učesnicima i svim gostima događaja. Vidimo se sledećom prilikom i nećemo vas izneveriti, trudićemo se da budemo još bolji.

 

Copyright © BeautystudioRefresh 2018

 

Comments

  1. Pingback: Edukacija za Frizere - Beauty Studio Refresh blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *