Dubinski tretmani za kosu

dubinski-tretmani-za-kosu

Dubinski tretmani za kosu

dubinski-tretmani-za-kosu

LEPA KOSA JE ZDRAVA KOSA!

Nebrojano mnogo puta ste izgovorile kako biste želele negovanu i zdravu kosu! Mučili ste se sa raznoraznim preparatima, konzumirali ste vitamine, sredile ishranu, ali vaša kosa i dalje nije onakva kakvu biste želele da imate. Da li ste razmišljale da uradite dubinski tretman za negu kose u profesionalnom frizerskom salonu? Jedan od takvih salona je Beauty studio Refresh .

Tretiranje kose farbom u kućnim uslovim ili salonima koji koriste nekvalitetne preparate mogu uticati na kvalitet kose. Sušenje fenom bez prethodno nanete zaštite, boravak u zadimljenim prostorijama, izloženost UV zračenju, nezdrave životne navike, loša ishrana i stres utiču na kvalitet i izgled kose kojoj je potrebna redovna nega, zaštita i oporavak. Da bi vaša kosa ostala sjajna i zdrava morate je redovno negovati. Ako je vaša kosa suva, tanka, slaba, iskrzana, beživotna, krta ili lomljiva vreme je da razmislite o režimu nege koji joj je potreban. Vaša kosa je vaše bogatstvo, zato morate voditi računa o njoj.

ne-sušite-same-kosu

Ništa ne može biti bolje za suvu i oštećenu kosu od kvalitetnog dubinskog tretmana. Dubinskim tretmanom se visokokoncentrovani hranljivi preparati nanose na vašu kosu. Na taj način se kosa hrani i regeneriše, a od suve i krte, postaje sjajna i lepa.

Dubinski tretmani za kosu

Dubinski tretman za kosu se sprovodi kroz nekoliko faza i traje oko 30-45 minuta u zavisnosti od dužine i gustine kose. Na početku procesa kosa se pere šamponom za dubinsko čišćenje koji otklanja višak sa temena glave, različite proizvode koji se talože na kosi i koži glave (ostatke gela, pene, ulja, laka za kosu…). U nastavku tretmana se kosa hidrira i regeneriše nanošenjem hranljive maske. Nakon toga se zagreva da bi hranjivi sastojci što više prodrli u kutikulu. Posle se ponavlja isti postupak sa hranjivom ampulom. Na samom kraju kosa se tretira preparatom koji neguje, vraća blistavost i sjaj vašoj kosi. Rezervišite vaš termin i povratite zdrav i negovan izgled o kome ste maštale. Ukoliko želite da kosa bude trajno negovana, tretman je potrebno ponavljati na mesec do dva u zavisnosti od početnog stanja u kome se kosa nalazi.

Slike radova i kosa koje sa ponosom šetaju, nakon usluga u našem salonu možete pogledati i na našem Instagram profilu i uveriti se zašto je jako bitno gde negujete svoju kosu i gde bi radile dubinski tretman!

beauty studio refresh