Edukacija za Frizere

edukacija-za-frizere

Edukacija za Frizere iza koje stoji Invest in your Hair tim je nešto sasvim drugačije od svega što je trenutno aktuelno u našem regionu.

Došlo je vreme za novo poglavlje u našim karijerama, nakon višedecenijskog rada u frizerskom poslu rešili smo da otvorimo kanal kroz koji bi podelili znanje koje smo u praksi stekli.

Naša želja je da dočaramo kako frizerska delatnost izgleda iz našeg ugla i nešto što mi nismo imali gde da pronađemo, kad nam je trebalo.

U našim video snimcima prikazaćemo kako se pripremaju frizerske i modne revije, frizerski događaji, održavaju seminari i radionice. Video snimci koje ćemo objavljivati će biti isključivo edukativnog karaktera, uz šaljive i drugačije momente. Youtube snimci su usmereni kako za kolege tako i za ljude koji nisu iz naše branše, i naravno sve one koji možda žele da zakorače u divnu profesiju kakva je frizerska delatnost.

Ideja nam je da kroz naše snimke edukujemo kolege i prikažemo sa praktičnim i terorijskim primerima frizerski svet iz drugog ugla.

Znanje se deli množenjem

Kroz Youtube kanal želimo da proširimo vidljivost i okupimo zajednicu profesionalnih frizera i svih onih koji to žele da postanu. Ovo je samo početak, jer već dugo radimo na još dva zanimljiva projekta koja ćemo uskoro podeliti sa vama. Sav sadržaj koji budemo podelili sa vama ima za cilj kvalitetnu edukaciju za frizere i znajte da smo koristili svo svoje slobodno vreme (kojeg je nažalost malo), kako bi sa vama podelili sve ono što mi nismo imali prilike da naučimo tako lako, već je za to bilo potrebno višedecenijsko učenje kako kroz praksu, tako i kroz konstantnu edukaciju.

Ukoliko se još niste informisali o Invest in your Hair timu i projektu, to ćete moći uskoro čim sajt bude zvanično gotov, a do tada možete pročitati tekst: Alfaparf Show.

Ukoliko želite da podržite ideju čiji je cilj isključivo Edukacija za Frizere na vama je da nas na svim kanalima podržite, zapratite, lajkujte i podelite sa drugima i naravno pritisnete zvonce da vam stižu notifikacije na Youtube za nove objave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *