Favoriti za mesec februar 2017

Dragi naši, želeli bi da Vas obavestimo da smo rešili da svakog meseca podelimo sa Vama po nekoliko favorita. Usluge, preparati ili proizvod koji je najviše bio zastupljen u proteklom periodu. Uveliko smo ušli u mesec mart, pa je pravi trenutak da podelimo sa Vama favorite za mesec februar. Predstavljamo Vam proizvode koji su na nas ostavili najjači utisak u prethodnom periodu. Favoriti za mesec februar 2017 su:

– Pa da počnemo –

Pigmenti  Alfaparf

Pigmenti za kosu su najinovativnija formula za kosu. Kod nas je prvo na tržište došla od strane Alfaparf Milano.  Ovo su 100% koncentrovani pigmenti za profesionalnu upotrebu, koji ste stavljaju u vaš šampon, masku, balzam. Mogu se koristiti i kao tretman i kao dodatak preparatu. Definitivno naš broj 1 favorit za mesec februar. Više o ovim pigmentima i načinu korišćenja proizvoda pogledajte na našem prethodnom blogu. Na slikama ispod možete videti rezultate na primerima u salonu.

preliv-pigmenti za kosu                           pigmenti za kosu-preliv

The Hair Supporters Alfaparf

The Hair Supporters je kolekcija za negu kože glave i dlake tokom procesa bojenja kose. Novi i revolucionarni preparat koji pomaže frizerima da njihovi klijenti budu još zadovoljniji nakon farbanja kose. Proizvod ima višestruku primenu, zaštita celom površinom skalpa, štiti vlasi i smanjuje oštećenja, pomaže u uspostavljanju odgovarajućeg balansa. Na slikama ispod možete videti rezultate na primerima u salonu kako je proizvod sačuvao kvalitet kose i nakon tretiranja dlake posvetljivačem.

tretman - hair supporters                          hair supporters

 

 Fen za kosu

Italijanski brend sa sedištem u Milanu. Danas je Ceriotti jedan od lidera na međunarodnom tržištu što opravdava vrhunskim kvalitetom i čuvenim italijanskim dizajnom. Moramo reći da smo iskreno prezadovoljni ovim fenom za kosu, toplo preporučujemo svima koji su u dilemi kakav fen nabaviti. Manite se razmih fenova koji više podsećaju na igračke, sa svojim lepim dizajnom i šarenim bojama. Uzmite pravu stvar.

favoriti za mesec februar

Lavazza kafa

Prethodni mesec kao i početak ovog doneo nam je dosta kiša, oblačnog i tmurnog vremena pa su naši klijenti svi rado pili kafu. Kod nas u salonu služimo iskljucivo lavazza espresso. Željno Vas isčekujemo da uživamo u kafi, novoj frizuri i možda čujemo šta ste to Vi najčesće koristili prethodnog perioda. Naš kutak za uživanje:

beauty studio refresh

Copyright © BeautystudioRefresh 2017

cropped-394015_172007246270481_13522921_n.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *