Frizerski salon u Beogradu – Beauty studio Refresh

Frizerski salon u Beogradu – Beauty studio Refresh

Frizerski salon u Beogradu – Beauty studio Refresh je rešio da napravi krataku retrospektivu nekih od frizura koje su rađene u prethodnom periodu.

Bez obzira na trendove koji se menjaju, jedno ostaje – kosa je lepa samo ako je zdrava. Slažete li se ?

Spremne za promenu?

 

Frizerski salon u Beogradu - Beauty studio Refresh

 

Verovatno ste se puno puta naljutile na svoju dugu kosu. Dosta vam je njenog učestalog pranja, višesatnog feniranja ili pak njenog petljanja?
Razmislite, skupite hrabrosti, posetite Frizerski salon u Beogradu – Beauty studio Refresh te drastično promenite svoju frizuru… Do kraja! 🎀
Verujte nam, drastična promena frizure drastično će izmeniti i Vaš život.

 

 

 

Savršeni pramenovi

 

promena boje

Obično kada žena želi da promeni nešto u svom izgledu krene od kose. Da li je u pitanju drastična promena frizure ili samo boja, nije važno, žene ništa ne može obradovati kao dobra frizura.
🎀Biranje savršene nijanse nije tako jednostavno zato se prepustite stručnjacima.

 

 

 

 

 

Frizura koja odgovara karakteru

frizura i stil
Vaša frizura, Vaš stil i Vaš personaliti i karakter su odraz i prvi utisak koji ostavite kada vas neko ugleda ili upozna.
🎀Vaš stil i vaša frizura su veoma bitan element kod pokazivanja koliko ste vi sposobni i kreativni i koliko želite to da prenosite na ljude oko sebe.
🎀Potrebno je da brinemo o svojoj frizuri svaki dan.

 

 

 

 

 

Osobine koje prava žena poseduje

 

budi neodoljiva

 

Žene sa ovih 6 osobina su apsolutno neodoljive:
1.Samopouzdanje
2.Ambicija
3.Strast
4.Ljubaznost 
5.Iskrenost
6.Inteligencija☑️ 😘

Slažete li se?

 

 

Plava kosa od koje zastaje dah

 

predivna plava kosa

 

Plava kosa kod žena sa naših prostora obicno “vuče” na žuto. To je zbog prirodnog pigmenta kose i nepravilnog korišćenja boje za kosu. Takodje plavuše neretko kupuju drogerijske boje za kosu koje posvetljuju svega 2-3 tona. Svakoj ženi ne stoji baš svaka nijansa plave. Ali, svakoj ženi može dobro da stoji plava kosa, ako izabere pravu nijansu prema svojoj boji tena,očima… Nemojte se mučite same, posetite pravog frizera.

 

 

Jedinstvena boja kose

predivni pramenovi

 

 

Nemojte biti lenji – možda frizeri koje vam svi preporučuju nije u vašem kraju, ali to ne znači da treba odmah da odustanete. Nekoliko minuta duže u odlasku i povratku do dobrog, proverenog frizera, može da vam omogući osmeh na licu svaki put kada se pogledate u ogledalo.

 

 

 

Vanvremenske pletenice

 

pletenice uz glavu

 

 

Pletenice uz glavu…
Ova frizura je posebno dobra za letnje vrućine, jer ćete skloniti kosu sa lica i dobićete atraktivan izgled. Ova frizura može sa se kombinuje u najrazličitijim varijantama.

 

 

 

 

Muški kolorit

farbanje muških sedi

 

Jedna od tabu tema među muškarcima su boje za kosu. Iako većina njih uporno tvrdi kako nikad ne bi posegnuli za njima, sve se češće mogu videti muškarci koji ne zaziru od boje za kosu. 🔝 Postupak traje 5 min, reakcija svih klijenata je oduševljenje jer je rezultat vrlo prirodan i nije primetno da je kosa bojena, a sede vlasi su prekrivene.

 

 

 

 

Idealno ošišana kosa

lokne paž frizura

 

 

Žene u proseku frizuru promene 104 puta tokom života. Između 13. i 65. godine njena kosa će biti skraćivana i farbana najmanje 2 puta godišnje. “Žene su oduvek koristile kosu kao način menjanja svog izgleda, jer ta promena često ima vizuelno najveći efekat.

 

 

 

Vreme je za izlazak

Apsolventsko veče je važan događaj za svakog studenta, prilika da zasijate u pravom svetlu! Ili se možda spremate za klubski izlazak za vikend. Prava frizura Vam je potrebna svakako.

apsolventsko večepunđica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadamo ste da ste shvatili važnost uvek dobre, negovane i efektne frizure. Jasno nam je da ima mnogo salona u gradu, koji se hvale svojim umećem, ali na Vama je da odaberete pravi frizerski salon kome ćete se prepustiti. Edukacija je jako važno, zato se trudimo da Vas edukujemo šta znači negovana kosa, pravi kolorit i dobro ošišana kosa.

Za kraj bismo Vam samo rekli: ” Nemojte sušiti kosu same, mi smo tu za Vas! ” Frizerski salon u Beogradu – Beauty studio Refresh

 

Frizerski salon u Beogradu - Beauty studio Refresh

 

Copyright © BeautystudioRefresh 2017

 

Comments

  1. Pingback: Šta treba da znate pre nego što se odlučite da postanete frizer

  2. Pingback: Šta treba da znate pre nego što se odlučite da postanete frizer

  3. Pingback: Kako Oporaviti Oštećenu Kosu? - savet frizera - Beauty studio Refresh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *