Frizerski salon u Beogradu – Beauty studio Refresh blog

Poštovanje,

Iza Beauty studio Refresh bloga stoji tim mladih ljudi koji ima želju da podigne svest o kosi glave.

Nakon mnogo rada, iskustva koje smo stekli u svojim delatnostima rešili smo da napravimo nešto novo, a to je Beauty studio Refresh. Dobra i negovana kosa nam je imperativ. Frizerski salon u Beogradu u kome su sve frizure i tehnike bojenja kose apsolutno moguće. Salon koji postoji od 2012. godine. Na čelu našeg tima je Ivana Blagojević profesionalni frizer sa decenijskim iskustvom. Nakon završene škole, dodatnih edukacija i rada u eminentnim frizerskim salonima, rešava da otvori svoj salon. Nastavlja da se edukuje i uživa u pružanju usluge kojom ste i vi sami ponosni. Već par godina je edukator brenda Alfaparf Milano. Osmeh i sreća nemaju cenu. Možete pročitati i jedan Ivanin intervju o farbanju kose – https://beautystudiorefresh.rs/blog/intervju-ivana-blagojevic-frizer-tema-farbanje-kose/ .

Dođite u naš kutak, frizerski salon u Beogradu i uverite se da ćete odatle izaći potpuno refreshovani!

Naša želja  je da kroz ovaj blog edukovanjem, informisanjem i savetovanjem možete dobiti najbolje savete i tretman za vašu kosu. Ono što bi želeli je da imate najbolju moguću negu i uslugu ne bi li blistali. Ubrzan način života nam je doneo i tu naviku da ne vodimo mnogo računa o svojoj kosi, što je nedopustivo. Pored očiju, kosa je ono prvo što ostavlja utisak o Vama. Trudićemo se da budemo uvek u trendu i toku sa novitetima. A na Vama je da nas samo pratite. Naš moto je ” Kosa je kruna koju stalno nosite”. I naravno ”Invest in your hair” – investirajte u vašu kosu. U nastavku možete videti naš instagram profil i uveriti se u kvalitet kose koja izlazi iz našeg salona. Poverenje se gradi godinama, zato počnimo u stvaranju poverenja koje će usrećiti sve.

Srdačno,

Tim Beauty Studio Refresh – Frizerski salon u Beogradu

frizerski salon u beogradu
frizerski salon u beogradu

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for beautystudiorefresh is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.