Frizure i trendovi kose za 2017. godinu

frizura

Da li ste dovoljno hrabre da ovo isprobate?

Frizure i trendovi kose za 2017. godinu

Nema više plakanja i rečenice: “ Ja ne mogu ništa sa mojom kosom! “

Predstavljamo 26 trendova da ih isprobate i dobijete savršen rezultat. Od bojenja kose bojama duge, do ombrea/sombrea, isprobavanja novih pletenica i punđi – ovo su trendovi koji će vas voditi kroz celu 2017. godinu kada je stilizovanje kose u pitanju.

AksesoariAksesoari za kosu

Gumice  za kosu, šnale, nakit, mašne i cveće – posmatrajte Vašu kosu kao prazno platno i budite kreativni. Savršeno i za loš dan kose takođe.  Ideja i inspiracija za kosu sa aksesoarom – rajfom

 

Elegantan balayage

Balayage

Tehnika za farbanje kose čija popularnost nastavlja da raste. Umesto klasičnih pramenova, Balayage izraz vuče koren iz Francuske reči koja znači slikati ili šarati. Ovim izrazom se upravo objašnjava kako se praktično tehnika izvodi na kosi. Smatrajte je kreativnošću Vašeg frizera.

 

Sitne lokne

Cork Screw Curls – Sitne lokne

Prirodne ili veštačke, sitne lokne su sjajne. Igrajte jednostavno sa čvrstim, urednim loknama ili  se odvažite i natapirajte ih za rokerski izgled.

 

 

frizure i trendovi kose za 2017. godinuDenim hair – Kosa teksas boje

Prešli smo sa jako plave boje i pastelno plave na nesto između sto daje utisak kose boje teksasa – samo pogledajte ovaj sjajan izgled Zoe London. Obožavamo ga ali da li ce se nastaviti kroz 2017?

 

Strog razdelajkZalizana kosa - strog razdeljak

Razdelite tu kosu – ali potrudite se da je na stranu inače se ne računa. Koristite vise proizvoda, gela ili laka da ukrotite sitne dlake.

 

Riblja kostRiblja kost  pletenice

OK – pomaže ako izgledate ovako ali i ako niste Barbara Palvin, ovaj novi trend sa delom kose u ribljoj kosti na sredini glave biće besprekorno trendi.

 

 

Siva kosaSiva kosa

Koliko samo obožavamo novi trend sive kose trenutno? Mozete ići skroz od potpuno sive kose ili probati blagi sivi balyage kao sto je Jade Thirlwall probala ovde.

 

Frizure i trendovi kose za 2017. godinuHun half bun

Postoji šansa da “hun” moze da izgleda pomalo cudno na ženama koje nisu Margot Robbie pa provedite malo više vremena ispred ogledala da prilagodite ovaj stil vasem obliku lica. Može biti ugladjeno ili čupavo ali rezultat je veoma trendi.

 

 

Boje sladoleda – pastelne bojePastelne boje

Ko ne želi da ima boje sladoleda na svojoj kosi? Ili možda boju ljubičica kao Rita ovde?

 

 

Nakit u kosiNakit za kosu

Ovaj model nam postavlja ozbiljne standarde kada je u pitanju nakit za kosu, ali mi mislimo da Vi mozete ipak biti malo skromniji u vašoj interpretaciji. Mala sjajna ukosnica sa strane može u potpunosti odraditi posao.

 

Opustena Pundja

Punđa na vrhu glave

Ovaj trend nikada ne izlazi iz mode, posebno za one od nas koji vole da neuredno podignu kosu na brzinu . Sve što je ovde potrebno Gigi Hadid je olovka provučena kroz kosu i moze proći kao član osoblja GLAMURA.

 

 

Duzi bobLob ili Bob frizura

Kako vi zovete dugačak bob?  Idealna dužina je ova ako želite održati razumnu dužinu a opet je želite i vezati. Cara je podigla lestvicu ovde do najmodernijeg boba.

 

 

Metalne kruneFrizure i trendovi kose za 2017. godinu

Zašto samo kraljica da se najbolje zabavlja? I zašto treba biti prihvatljivo nositi tijaru samo na festival? Svako ko se podsmeva vašoj tijari u kancelariji treba da dođe ovde po terapiju modnih činjenica.

 

Prirodan korenPrirodan koren

Pratite ovaj trend pre nego što se pojave sede i više nemaju izbora. Evo kako ovaj stil nosi Jennifer Lawrence.

 

ombre bob

Ombre

Agresivniji nego sombre, sombre je jasnija kombinacija dve boje. Rochelle Humes vlada sa ombreom ovde.

 

Riblja kost

Razdeljak pletenica

Možda izgleda malo zbunjujuće ali ako može Kate Bosworth možete i Vi.

 

Disko lokne

Lokne Queen of the Dance Floor ( Kraljica podijuma)

Svaka subota veče treba početi i završiti se sa ovim prelepim kovrdžama. Baš kao kraljica disko podijuma.

 

 

Dugine boje koseKosa boje duge

Kosa boje duge je trend koji možemo videti sve cešće i cešće – od svetlih osnovnih boja do sjajnih pastelnih kombinacija.

 

 

 

SombreSombre

Zvuci kao ples, ali nije. To je u stvari blizak rođak ombrea ( takođe ne plesa) ali i efekta dva tona. Sombre nasuprot ima mnogo smirenije sjedinjavanje boja.

 

 

 

Morska kosaRazbarušena kosa

Izgled sa plaže moze biti i na plaži i van nje, kao što Jamie Chung demonstrira ovde. Blagi sprej morske soli poprskan po krajevima i BAM skroz ste u razbarušenom fazonu.

 

Jednorog pletenica

Jednorog pletenice

Nije za sve, ali nesumljivo ako možete izneti ovo Vi ste žena sa moćima mitoloske zveri. Kao Gigi naravno.

 

 

Volumen koseKosa puna volumena

Velika, prelepa i super glamurozna. Amy Adams ima volumen u  svojoj prelepoj crvenoj kosi i izaziva popriličnu ljubomoru kod žena.

 

 

Mokar izgledMokra kosa

Mislite da je Kim Kardashian izmislila ovaj izgled? Razmislite opet. Jennifer Lopez je vladala ovim izgledom još dok je i dalje bila samo Jenny from the block.

 

 

Extra duga kosaXXL duzina kose

Rapunzel je znala da je ubola hot trend kada je pustila kosu ovoliko. Može da Vam posluži  da pomognete princu da se popne do kule, ali možete i pratiti ovaj primer i dodati slatke pletenice ili kovrdže.

 

 

Prirodna kosaNatural look

Bez farbanja, senčenja i stilizovanja (ok možda ipak malo stilizovanja), ali dajte Vašoj kosi malo oduška od farbanja i posmatrajte šta će joj se desiti.

 

 

 

Cikcak pleteniceCik Cak pletenice

Ove pletenice nisu toliko komplikovane kao što izgledaju – ustvari ako niste toliko vešti u pletenju možete završiti sa nečim ovakvim i niko ne bi primetio razliku.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *