Kratka Frizura: 8 kratkih frizura za vas

Kratka Frizura_ 8 kratkih frizura za vas

Kratka frizura je veoma moderna uvek. Poslednjih godina kratka frizura se nosi u raznim varijantama , bilo da je kovrdžava ili ravna kosa u pitanju. U ovom blogu nećemo se baviti samo kratkim frizurama, nego ćemo obratiti pažnju i na boju kose, šiške, godine, ten i ostalo. Zato pogledajte naše predloge kratkih frizura.

1. Izbrijana kratka frizura u pank fazonu

Veoma lepo stoji “normalnim” oblicima glave. Kosa sa veoma lepom teksturom i ošišana moderno i seksi. Frizura je urađena na malom i kratkom licu i na prirodno tamno braon kosi. Može biti kolorisana u kojoj god boji, ako je dobro ošišana, efektnost neće manjkati. Kad je ova frizura u pitanju možda više odgovara mlađim osobama, ali pravila nema. Ako ste energični i znate da iznesete ovakav tip frizure, onda je ona i za vas.

2. Kratka ravna frizura u visini brade

Kratka ravna kosa u visini brade je veoma neobavezna i lagana frizurica za održavanje pod uslovom da je dobro ošišana. Ako nije dobro ošišana ovakva frizura, napraviće vam muku oko stilizovanja. Zato je naš savet kad je šišanje kose u pitanju da to odradite u profesionalnom frizerkom salonu. Ovakva frizura će najbolje stajati na plavoj kosi, mada ni druge boje kose nisu izuzetak.

3. Kratka pixie frizura u dve boje

Veoma lepa kombinacija svetlog i tamnog. Ošišana je tako da je gornji deo duži i dominantniji kao svetla bež boja. Tamna kosa ispod daje prelep utisak senke i porasta koji pristaje tamnijem tenu. Ako se farbate u plavo, a imate taman ten, uvek dolazi do komplikacija u kombinovanju boje sa tenom. Ovakvo tamno senčenje vam daje veoma dobar balans. Ovo je definitivno frizura koja će biti zapažena.

kratka-pixie-frizura

4. Kratka kosa sa undercut detaljem

Ako se ne plašite velike promene, undercut u vidu linije sa jedne strane je veoma lep detalj na kratkoj frizuri. Pored ukrasa pokušajte da uradite neku neobičnu boju, ili neke pramenove.

5. Otkračena kratka nularica

Narodski naziv za kratku mušku frizuru tj. nulerica, više nije samo muška frizura. Nula fejd je veoma popularna frizura za žene proteklih nekoliko godina. Da li ste dovoljno smele za ovakvu frizuru? Znate šta vam je činiti, profesionalni frizer Ivana Blagojević je pravi izbor kad je ovakva frizura u pitanju.

6. Kratka kosa sa šiškama

Kratka kosa sa šiškama je pravi izbor za sve vas koje želite da svakodnevno u par poteza same stilizujete vašu kosu. Izbor je velik, od boje kose do načina stilizovanja šiški, kad je ova frizura u pitanju.

7. Čuvena frizura pečurka

Možda nije frizura koja je na našim prostorima često viđena i uglavnom se povezuje za samostalno “šišanje loncem” :). Ali kratka frizura koja podseća na pečurku je trend u svetu. Ako želite biti drugačije i dovoljno ste smele, ovo može biti dobar izbor vaše kratke frizure.

8. Naglašeno ošišana kratka kosa

Ovo je tip frizure koje je idealan za slikanje. Frizura koja će izazvati reakciju gde god se pojavite, i želju da vas fotografišu. Ukoliko ste smele i spemne da nosite ovakvu frizuru, javite se nekom od naših frizera koji čine projekat Invest in your Hair.

Leto je pred nama, toplo vreme, konstantno znojenje i briga oko stilozovanja kose stvaraće vam dodatnu brigu. Zato je pravi trenutak ukoliko želite da probate kako bi vam stajala neka od kratkih frizura i kontaktirate pravog frizera koji će učiniti od vaše kose nemoguće. Beauty studio Refresh vam stoji na raspolaganju. A ako vam se bliži venčanje i svadba pročitajte i taj tekst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *