Nadogradnja kose klipsama

nadogradnja-kose-klipsama

Svaka nadogradnja kose ima svoje prednosti i mane, svaka je drugačija na svoj način. Nastavljamo našu seriju tekstova o nadogradnji kose, ako niste pročitali dosadašnje tekstove: nadogradnja kose keratinom i nadogradnja kose microring, vreme je. Približimo vam malo, šta je nadogradnja kose klipsama?

Šta je nadogradnja kose klipsama?

Za razliku od drugih nadogradnji, nadogradnja kose klipasama može se koristiti i sa veštačkom kosom, naravno za neke određene događaje. Naravno, ono što vam mi predlažemo je opet isključivo prirodnu kosu. Ako želite da to bude prirodan izgled produžene, gustije kose. Takođe, ako su klipse za nadogradnju od prirodne kose, vek trajanja može biti i po nekoliko godina, pod uslovom da koriste i odlažete pravilno i ne često.

Nadogradnju kose klipasama možete nositi kad god želite, jer se vrlo lako stavlja i skida sa glave. S obzirom da ostale metode nadogradnje zahtevaju korekciju na 3 meseca, ova metoda je samim tim u većoj prednosti. Što je najbitnije čak i oni koji nisu vešti u ostalim tehnikama nadogradnje vam ne mogu oštetiti vašu kosu, jer je stavljaju na klipse. Ali naš je savet da ipak idete kod “provereni” profesionalnih frizera.

Zbog svoje praktičnosti, lakoće održavanja i brzine montiranja odnosno skidanja, nadogradnja klipsama već decenijama predstavlja pravi hit među ženskom populacijom. Nadogradnja klipsama pravi savršen estetski efekat, a ukoliko se uzme u obzir da ne pravi nikakve “kontraindikacije”, onda slobodno možemo reći da je favorit među nadogradnjom kose. Postupak montiranja je jednostavan i traje svega nekoliko minuta. Klipse koje su prišivene za istresiranu kosu, funkcionišu po principu klik-klak. U zatvorenom položaju, kada su prikačene za vašu kosu, praktično ih je nemoguće svući i ulivaju sigurnost onome ko ih nosi. Nadogradnja na klipse se održava nezavisno i ne morate je prati kada i vašu kosu.

Pročitajte i tekst Šest razloga zašto treba imati nadogradnju kose .

Ukoliko je dlaka kvalitetno tresirana, nadogradnja klipsama vam može trajati večno, što je uostalom i njena svrha. Takođe, možete zahtevati da se tresa premaže gumenim mlekom i mašinski opšije, što je svakako prednost i garancija da će vam nadogradnja poslužiti i duže nego što očekujete.

nadogradnja-kose-na-klipse
Nadogradnja kose klipsama

Ovi neprimentni umetci sa klipsama vam omogućavaju da menjate dužinu kose od kratke do duge bez potrebe da se kosa skraćuje. Same klipse su visokokvalitetne i izrađene u boji kose i ne spadaju.

Sa klipsama vrhunskog kvaliteta kosa bi trebalo da ostane na mestu na vetru, kiši, igri i čak pri vežbanju i sve vreme  prirodna ljudska kosa ostaje neverovatno svilenkasto mekana.

Nadogradnju kose klipasama možete kupiti i već napravljenu i kao takvu je sami možete stavljati. U prodaji imate: prirodnu kosu, poluprirodnu kosu, veštačku kosu. Ali ono čega se tu trebate pribojavati je da li to što neko tvrdi da je 100% prirodna kosa, je stvarno tako. Zato vam savetujemo da se konsultujete sa profesionalnim frizerom ili vlasuljarom i oko toga. Koliko god kosa na prvi pogled izgledala lepo, sjajno, imajte u vidu da nakon prvog pranja ista ta lepa i sjajna kosa može postati ućebana, veštačka nadogradnja koju možete odmah da bacite. Takođe možete izbeći brige oko toga, tako što će vam frizer napraviti nadogranju kosu na klipse i tako biti sigurni da je 100% prirodna kosa na vašim klipsama. Želimo vam sreću u odabiri, kao i sreću u daljem nošenju ovog tipa nadogradnje kose.

Copyright © BeautystudioRefresh 2019

Comments

  1. Pingback: Izaberite frizuru za venčanje i svadbu - Beauty Studio Refresh blog

  2. Pingback: Zašto treba imati nadogradnju kose? - Beauty Studio Refresh blog

  3. Pingback: Nadogradnja kose keratinom - Beauty Studio Refresh blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *