Najveći Alfaparf događaj u Srbiji

Alfaparf Srbija show

Najveći Alfaparf događaj u Srbiji

Do sada ste verovatno čuli za italijanski brend Alfaparf, koji proizvodi profesionalne preparate za kosu. Želeli bi da vas obavestimo da će ove godine biti održan najveći Alfaparf događaj u Srbiji do sad. Događaj će se održati 9. oktobra 2018. godine u Beogradu,  u popodnevnim časovima u Topofthehub (Ušće Business Centar).

Najveći Alfaparf događaj u Srbiji

Upoznajte se malo sa brendom Alfaparf

Alfaparf Milano je vodeći italijanski proizvođač profesionalnih boja, proizvoda za negu i stilizovanje kose. Brend koji je stvoren u Italiji pre 35 godina. Danas prisutan na svih pet kontinenata. Svi proizvodi su namenjeni profesionalcima u nezi kose širom sveta. Svake sekunde, širom planete, po jedna žena izađe iz frizerskog salona sa Alfaparf bojom na svojoj kosi.

Uputimo vas u sam događaj

NE PROPUSTITE NAJVEĆI ALFAPARF DOGAĐAJ U SRBIJI! Jedinstvena prilika da se upoznate, razmenjujete iskustva, družite uz koktel sa stranim najvećim stilistama i našim majstorima frizeraja. Na sceni će biti preko 20 modela, modeli će se raditi na samoj bini. Sam show će trajati 2sata, nekog čega sledi open bar sa neograničenim pićem i dj nastupom. Saznajte ko će nastupati na sceni.

  • Ruslan Tatyanin – Ruski frizerski velemajstor, trenutno najbolji majstor u pravljenju punđi i dugih frizura

Ruslan Tatyanin je svetski stilista, šminker i frizerski velemajstor. ”Maestro duge kose” – ovaj epitet je dobio u novinskim člancima. Među njegovim projektima je fotografisanje časopisa ”Voque” i ”Bazar” i stvaranje slika za pozorišne predstave i TV programe. Ruslan je autor emisija najprestižnijih kongresnih festivala – ”Zlatna ruža” u Parizu i ”Svet lepote” u Kremlju. Dobitnik je mnogih priznanja i nagrada. Izdao je nekoliko knjiga i dvd-a sa svojim tutorijalima. Od 2011 godine je član internacionalnog tima Alfaparf Milano. Poseduje svoju akademiju za frizere koja je prisuta u mnogim gradovima širom sveta, Dubai, Barselona, Los Anđeles, Mumbai.

  • Francesco Arancio – Internacionalni edukator brenda Alfaparf Milano – kolorista i stilista

Francesco je započeo svoju karijeru kao frizer za muškarce, ali je se odmar fokusirao na stilizovanje žena. Nakon što se usavršavao na nekoliko frizerskih akademija u Engleskoj, Španiji i Italiji, otvorio je svoj salon u Palermu. Trenutno radi u zemljama kao što su Dubai, Maroko, Bugarska i Ukrajna. Njegove reči su ”Ja donosim italijanske tehnike šišanja i boje u ostatak sveta”.

  • Eliabe Moreira – Internacionalni edukator brenda Alfaparf Milano – majstor u šišanju kose

Frizer Eliabe Moreira je postao poznat po svom talentu u rezovima prikom šišanja i pravljenju frizura koju je nasledio od svoje majke koja ga je rano usmerila na frizersku praksu. Do svoje 22godine završio je 52 tehnička frizerska kursa.  Vlasnik je salona Black White Studium u Porto Velho u Brazilu, koji čini preko 40 zaposlenih.

  • Tim Srbija – nekoliko domaćih frizera koji će pokažati svoje veštine, možemo vam za sad samo reći da će nastupiti tim Invest in your Hair koji čine mladi frizeri Ivana Blagojević i Aleksandar Dodić, a za ostale očekujte informacije uskoro.

  

 

Rezime

Napomenimo još jednom: najveći Alfaparf događaj u Srbiji se održava 9.oktobra 2018. godine u Beogradu, u popodnevnim časovima u Topofthehub (Ušće Business Centar).  Za ovaj show je potrebno obezbediti karte na vreme, jer je interesovanje veliko. Cena karte je 6000rsd, stim što ukoliko svoju kartu obezbedite do 1.8.2018. cena će biti 4800rsd. Karte možete kupiti preko nas, ostavite poruku u tekstu ili putem stranice na instagramu ili facebook.

 

Copyright © BeautystudioRefresh 2018

Comments

  1. Pingback: 10 savršenih pramenova frizera Ivane Blagojević - Beauty Studio Refresh blog

  2. Pingback: Alfaparf show u Srbiji - Beauty Studio Refresh blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *