Primena pigmenata za kosu u kućnoj upotrebi

Drage čitateljke, nakon nekoliko vaših pitanja koja sam dobila u salonu i putem sajta rešila sam da napišem tekst na temu: Primena pigmenata za kosu u kućnoj upotrebi. Da se prvo podsetimo šta su pigmenti za kosu.

Primena pigmenata za kosu u kućnoj upotrebi

 

U pitanju je proizvod renomirane firme AlfaParf Milano, koji je stigao relativno skoro i na naše tržište. Pigmenti za kosu su najinovativnija formula namenjena bojenju i negovanju kose. Oni su 100% koncentrovani pigmenti za profesionalnu upotrebu, koji ste stavljaju u vaš šampon, masku. Mogu se koristiti i kao tretman i kao dodatak preparatu. Ovo je nešto što bi trebalo da se kupuje samo u frizerskim salonima, jer upravo zbog toga što su čisti pigmenti i najmanja greška u mešanju preparata može da dovede to potpune promene vaše boje. Zato ovako nešto i nepostoji u slobodnoj prodaji. Pigmenti su u sledeći tonovima: Zlatna – Gold (0.3), Bakarna – Copper (0.4), Crvena – Red (0.6), Pepeljasto zlatna – Ash Gold (0.13), Zlatno mahagoni – Golden Mahogany (0.35) i Pepeljasto Ljubičasta – Violet Ash (0.21). Kao što vidite u salonu se mogu koristiti, a isto tako možete dobiti Vašu smesu pigmenata koju ćete koristiti u svom domu.


Za kućnu primenu potrebne su Vam sledeće komponente: Šampon i maska. Pigmente možemo staviti i u šampon i masku, u zavisnosti kakve rezultate želite da postignete. Shodno tome se napravi receptura koja odgovara baš Vama. Postoje tri vrste šampona i maske: za normalnu ili blago suvu kosu, za oštećenu kosu i za suvu kosu. Vrlo je važno odrediti kakav je Vaš tip kose i nakon toga pristupiti dodavanju pigmenata. Govorimo o izuzetno visokom nivou prilagođavanja i kreativnosti. Napravljena kombinacija Vam donosi rezultate od negovanja Vaših vlasi do osvežavanja i dodatnom sjaju boje kose. Vrlo je važno da napomenem da su sve tri komponente bez sulfata, parabena i amonijaka. Možete na Linku videti kako izgleda dodavanje pigmenta u masku.

 

Upotreba: Dva puta šamponirati kosu. Na dobro isfrotiranu kosu naneti ravnomerno masku od temena do krajeva vlasi. Nakon toga ravnomereno raščešljati kosu, pokupiti je i uviti u peškir. Ostavite da deluje 20 minuta. Nakon toga kosu je potrebno temeljno isprati samo vodom. Postupak je gotov, vašu kosu možete osušiti. Možete 1-2puta nedeljno ponoviti postupak.

Primena pigmenata za kosu u kućnoj upotrebi

Videle ste koliko je lako imati uvek lepu negovanu boju i kosu! Primena pigmenata za kosu u kućnoj upotrebi je prava stvar za Vas. Zato nemojte više trošiti novac ni vreme na pronalaženje šampona i maske koji Vam odgovaraju, nego pravac do salona koji u ponudi imaju ovaj proizvod i do frizera u koga imate poverenje, ne bi li Vam napravio personalizovanu smesu.

 

 

 

Copyright © BeautystudioRefresh 2017

beauty studio refresh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *