Zašto treba imati nadogradnju kose?

zasto-treba-imati-nadogradnju-kose

Zašto treba imati nadogradnju kose?

Da li ste razmišljale da kupite klipse ili uradite nadogradnju kose, ali niste sigurne da li je to bačen novac. Mi ćemo vam pomoći da donesete odluku da li je to stvarno tako.

U ovom blogu mi ćemo vam navesti 6 razloga zbog kojih trebate nositi klipse ili nadograđenu kosu. Svako od vas zna da ćete time imati veći volumen i dužinu – to nije iznenađenje.

Ali da li ste ikada razmišljale koliko je to fantastičan način da se sakrije loše ošišana ili ispucala kosa? Ako vam je frizer napravio loš eksperiment bojom i oštetio kosu? Kako bi bilo da postignete onakvu kosu o kakvoj ste uvek sanjali za vašu svadbu ili specijalni događaj?

Ovo su 6 najboljih razloga zašto klipse ili nadograđena kosa nije loše ulaganje i bačen novac!

1. Dužina

Kosa raste

Da li ste se ikada zapitale: “Zašto moja kosa ne može da poraste do željene dužine?” Potpuno razumemo frustraciju na kosu koja nikako izgleda kao da raste koliko bi želeli, a ubeđene ste da se trudite maksimalno. Ako ovo zvuči kao problem koji imate, onda nadogradnja kose može biti pravo rešenje. O dugoj kojoj ste sanjali, možete je postici u nekoliko minuta, stavljanjem klipsi! Zvuči suviše jednostavno i lako, zar ne? Dobra stvar kod nadogradnje je da će vam kosa nesmetano rasti, a možete je i skinuti kad god poželite. Najbolja stvar ako ne možete da dočekate prelazni period rasta kose do željene dužine.

Šest razloga zašto treba imati nadogradnju

Kajanje posle šišanja

Svi mi imamo jednu istu horror priču a to je trenutak kada trebamo da odemo kod frizera da se skrate krajevi. Nekada nažalost vaša kosa je oštećenija nego što bi trebalo i potrebno je više skratiti. Za vas će u prvom momentu biti šok, ali ako ne možete da se pomirite sa činjenicom da će biti kraća stavite neki vid nadogradnje bilo da je fiksna ili klipse. I sledeći put je negujte bolje da ne bi došlo do istog procesa.

2. Boja

Da li ste ikada želele da eksperimentišete sa bojom kose, a plašile ste se da će vam možda loše stajati? Ili se bojite da će izazvati oštecenje kose? To je sve ok i potpuno normalno. Ekstenzije za kosu vam mogu pružiti ovu ideju na lakši i jednostavniji način, gde se možda nećete suočavati sa stresom dok se naviknete na novu boju, i čekanje da se prefarbate opet. Dobra strana ekstenzije je i to što u svakom trenutku ako vam se ne svidi njen izgled možete je promeniti ili skinuti sa glave.

Šest razloga zašto treba imati nadogradnju

3. Volumen

Gubitak kose

Ako patite od gubitka kose ili proređivanja, razumemo to može biti udar na vaše samopouzdanje. Ovde smo da vam pomognemo – nadogradnja kose je pravi izbor za dobijanje natrag starog volumena, ili povećanje već postojećeg. Shodno vašem trenutnom stanju i vašim željama, naš stručni tim će vam savetovati koliko grama kose je potrebno da biste imali efekat koji želite. Osećajte se prijatno u vašoj koži i nedozvolite da vam ista poljulja samopouzdanje.

4. Stilizovanje

Promenite svoj izgled

Sa nadogranjom kose ili klipsama vaš stil će se promeniti. Vaša kosa sada može biti dosta stilizovanija, kvalitetnije ošišana, možete nositi frizure o kojima ste samo sanjale i viđale na filmskom platnu. Možete se igrati, svakodnevno menjati frizuru. Od modernog repa, punđe, do savršenih holivudskih lokni. Pletenica koja imitira rajf… Možete da stavite omiljenu šnalu i upotpunite vaš stil. Igrama nikada nece biti kraja, prepustite se vašoj mašti.

Šest razloga zašto treba imati nadogradnju

5. Bez oštećenja

Da tako je! Jedna od najbolji stvari u vezi vaše kose je da ekstenzija ne izaziva nikakvo oštećenje kose (ako je pravilno nakačena). Za razliku od drugih načina kao što su razne samolepljive trake koje mogu ozbiljno da ugroze kvalitet vaših vlasi.

nadogradnja2

6. Jednostavnost korišćenja

Bilo da je u pitanju fiksna nadogradnja ili klipse, pranje kose i stilizovanje nije ništa teže nego što bi bilo bez istog. Vaša obaveza je samo da se češljate i nedozvolite da se umrsi. Da je redovno perete i da je tu frizer koji će znati da vas isfenira ili napravi frizuru, a da neošteti istu. Slažete se ništa teže nego što je do sad bilo? Na vama je samo da na pravom mestu(frizerskom salonu) zatrazite savet za dodatnu ekstenziju i posle toga uživate u rezultatima.

Zašto treba imati nadogradnju kose?

Nadamo se da smo vam objasnili zašto se ne treba pribojavati pri odluci da li staviti fiksnu nadogradnju ili klipse. Slažete se da je vaše pouzdanje i osmeh kojim ćete pleniti najbitniji.

Pročitajte više u našim tekstovima kad je u pitanju nadogradnja kose microring i nadogradnja kose keratinom, a možda vas bude interesovao i tekst nadogradnja kose klipsama.

Dođite i posetite salon koji će vam dati najbolje savete u vašem novom koraku!

Puno pozdrava

Copyright © BeautystudioRefresh 2017

Comments

  1. Pingback: Nadogradnja kose keratinom - Beauty Studio Refresh blog

  2. Pingback: Nadogradnja kose klipsama - Beauty Studio Refresh blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *